2010-02-22

Pikta teta ir Lapė.


Lapės kailis man asocijuojasi su tokiom išpuikusiom damačkom ir gyvūnų teisėmis. Švelnu, dailu, bet vistiek, esu tvirtos nuomonės, kad geriausiai lapės kailis atrodo nešiojamas pačios lapės (beje, tas liečia ir visus kitus gyvūnus). O štai interneto platybėse aptiktos lapės-visai kitas reikalas. Tokios ir ant kaklo atrodo ne tik tinkamai, bet ir originaliai. Šmaikštu, sumanu ir truputį ironiška. :) Visa laputaičių galerija štai čia.

Fox'es fur is associated with arrogant ladies and animal rights for me. Although the fur is soft and lovely, but my strong opinion is that fox'es fur on fox looks the best (I could say the same about all animals). And these foxes, that were found on internet, are absolutely different. They are suitable for wearing and look original. Witty, interesting and a little bit ironic. :) The whole gallery here.

2010-02-18

Va taip va tiesiog.


Norėtųsi parašyti kažką įdomesnio, bet kadangi esu išsunkta visokių neįdomių užsiėmimų, tai šiandien tiesiog demonstruojuosi naujus auskariukus. (parduodami) Daugiau foto Flickr'e. Ai beje, nepasidžiūgavau, kad vieni auskariukai iš ano įrašo jau rado naują šeimininkę ^^

I'd like to write something interesting but because of a lot boring activities I have no imagination. So I'm just showing new earrings for you (for sale). More on Flickr. Btw, one pair of earrings that was shown in the last post already have found a new owner. Yay! ^^



2010-02-02

Kaip LietingaDiena sumanė.


..tiksliau, kaip savo darbus pasiūlė Jums.

Šiaip galvojau pradėti įrašą pasakojimu, kaip aš pamiršau anksčiau sukurtos Flickr sąskaitos slaptažodį ir kaip man nepavyko jo prisiminti ir reikėjo kurti naują sąskaitą ir kaip džiūgavau, kad kadaise man užeko proto nepriskirti tam užmirštajam account'ui pastovaus pavadinimo, nes po to dėl savo kaltės būčiau turėjus kitą slapyvardį rinktis. Ach, kone happy end'as.

Na, o jei rimtai, kviečiu užsukti į mano Flickr pasižvalgyti. Ten sudėjau ir žadėtus naujus darbus, kurie nuo šiol - ieško gerų ir mylinčių šeimininkų :) Taigi, gal kas nors patiks ar kažko panašaus užsimanysit. Nerašysiu čia dabar, kad "rašykit ir aš išpildysiu visas jūsų fantazijas"(kaip daugelis mėgsta taip afišuoti), bet jei turit kokių minčių ar norų, kreipkitės, pašnekėsim, pasitarsim ir nuspręsim, ką galim realizuoti. :)

Actually, I wanted to start this post with the story how I've forgotten the password of my earlier created Flickr. And how I couldn't remember it, and then had to create a new one. And how happy I was, when I realised, that I hadn't created the permanent title to that account. Oh, sounds like happy end.

However, I'm inviting you to visit my brand new Flickr. I've uploaded all the new stuff there, that is waiting for the new owners. So, visit, look around and maybe you'll see something that suits you. :)