2010-01-25

Popietė drauge su laumžirgiais.


Dar vis tvarkomės su visokiais darbais, kurie jau (pagaliau) juda link galo. ^^

O šiandien jums demonstruojuos su laumžirgišku bloknotėliu, kuris iškeliavo kaip dovanėlė gimtadienio proga. Šį kart teko sumąstyti ką kita, nei papuošalai, nes žmogutis, kuris gavo šią dovanėlę, jau turi mano papuošalų. Kažkaip būtų buvę baisiai neoriginalu vėl dovanoti kažką iš juvelyrikos platybių... :) Ir labai džiugu, kad idėją pametėjo Geros Nuotaikos Užrašų blog'as. Taigi, visiškai nesisavinu idėjos, o siūlau užsukti į minėtą blog'ą pavarvinti seilės.. :)

I'm still getting through various jobs. But, luckily, they're going to finish soon. ^^

Today I show a handmade notebook with dragonfly. And it was given as a B-day present. Idea of this kind of notebook is from Good Mood Notes blog. I suggest to visit this blog and explore bunch of wonderful stuff.

2010-01-15

Šventes prisiminus.


Kadangi neturėjau progos pasidemonstruoti vieną iš Kalėdinių dovanėlių ankščiau, tai darau tai dabar.. :}} Veltiniai žaisliukai eglutei, dėžutė ir dekoras -taip pat rankų darbo. :)

I haven't had the chance to show one of my Christmas presents, so I'm doing it right now. Felted decorations for Christmas tree. The packaging is also handmade. :)

2010-01-10

Knygų (ne)mėgėjams.


Kadangi mano gyvenime dabar yra toks laikotarpis, pavadinimu sesija, tai laiko, kaip žinia yra ne per daugiausiai. Nors kita vertus, šiame laikotarpyje yra daug privalumų ir tik vienas trūkumas - reikia daug mokytis.. :D Taigi, šiokių tokių hobiškų darbų jau yra prisikaupę, taigi, kai prigriebsiu daugiau laisvo laiko, būtinai užsiimsiu jų fotosesijomis, o šiam kartui idėjos kur panaudoti nelabai mėgstamas knygas. ;}

Because of my exams term, which has just begun, I don't have a lot free time. Anyway, I clearly see a lot of advantages of this period and only one disadvantage-I need to study a lot. :D So, when I'll catch some free time I'll definetely make some photoshoots for my new works. And this time, there're some ideas for useless books. ;}