2009-12-31

Happy New Year!


Šiandien kaip tik sužinojau, kad baigėsi Kalėdų akcija. Ir paaiškėjo, kad manasis blog'as surinko lygiai 10 litų. Tai reiškia, kad tai būūūūtent tokia suma, kurios reikia, kad būtų nupirktas meškiukas. Jė! Ačiū visiems mygusiems ir prisidėjusiems prie akcijos.

The Christmas charity for children has ended. My blog has collected the exact sum of money for a teddy bear. Thanks for everyone who has joined to this charity.

Tuo pačiu norėčiau palinkėti visiems linksmų Naujųjų Metų. Tegul Jie atneša visiems labiausiai trokštamų dalykų. Iki susimatymo kitais metais! :)

I want to wish all of you a Happy New Year. I hope that you'll have the most wanted things. See you next year! :)


2009-12-30

2010-ųjų belaukiant.


Pas mane apsigyveno kompanija dryžuotų draugelių. :))

There's a company of streaky friends in my house. :))


2009-12-23

Ginger Smell


Va šiuo metu esu įsitikinusi, kad šiomis dienomis virtuvėje praleidau daugiau laiko, nei per visą pusmetį. Na, ne paslaptis, kad aš ten ne itin mėgstu sukinėtis. (nu ne visiems lemta būti puikiais kulinarais ir šiaip, patiekalų meistrais). Tačiau tokie dalykai, kaip imbieriniai sausainiai, kokie nors naminiai saldainiai, karštas šokoladas ir panašūs gardėsiai mane prisikviečia virtuvės pusėn. Taip įvyko ir pastarosiomis dienomis. Va tokie maži širdukai keliavo į Kalėdiškai dekupuotų dėžučių vidų ir jau ryt viena iš jų iškeliaus dovanų pavidalu :)



2009-12-15

Pasnigo arba koks nedėkingas laikas fotografavimui


Sveiki ;) Aš ir toliau mažais žingsneliais judu pirmyn su visu tuo Kalėdinių dovanų reikalu. Dar daug visko liko, bet kaip nors susitvarkysiu. :) O apačioj matot nuotrauką, dėl kurios šis įrašas gavo tokį pavadinimą. Lauke tai gražu, bet kai šitaip apsiniaukę, mano fotoaparatas niekaip neįstengia padaryti gerų nuotraukų su dirbtiniu apšvietimu ar be jo. :( O ypač, kai eina kalba apie baltus tonus. Ech, ką padarysi, bet galiu pasakyti, kad realybėj ta žvakė atrodo žymiai geriau.. (Jei ką domina ir dar neteko niekur matyti, kaip tokia žvakė gaminama, instrukcija čia. Nesunku ir efektinga)

Hey! I'm moving forward with all this Christmas' gifts thing. There're still a lot of things to do, but I'll get through this. :) And you can see the photo that gave the title to the post below. It's really beautiful outside, but because of overcast it is impossible to take good photos with my camera. Especially, when the objects are really white. But I can say, that this candle looks much more better in reality. (how to make this candle: click, click . Easy and effective)

2009-12-02